• Riciklim, jo mbeturina – materiale të vjetra, veshje të reja

    Megjithëse moda i vë menjëherë tendencat e fundit të pistës në shportat e blerësve, shpejtësia dhe trendi vijnë me pasoja mjedisore dhe etike. Kur blejmë rroba, e gjithë çfarë mendojmë është si do të na rrinë veshur. Asnjëherë ku rrinë ato, kur nuk i veshim më. Çfarë ndodhë me veshjet që dalin jashtë mode dhe […]

Të fundit nga Jetesë & Stil