• Pse s’heqim dot dorë nga dëshira për ta njohur të ardhmen? – Një lexuese kartash dhe një psikolog debatojnë ...

    Tregimi i fatit është praktikuar për mijëra vjet. Njerëzit duke qenë gjithmonë kureshtarë të dinë se çfarë na rezervon e ardhmja, kanë përdorur qindra metoda për tregimin e saj. Velsa Dragusha, taratologe nga Prishtina, thotë se është në gjendje të parashikojë të ardhmen e një personi. Megjithatë psikologu, Dorjan Krasniqi këtë sjellje e shpjegon si [&hellip...

Të fundit nga Jetesë & Stil