• Promovohet libri “Lëvizjet Studentore për Republikën e Kosovës” i Atdhe Hetemit

    Është promovuar libri “Lëvizjet Studentore për Republikën e Kosovës” i autorit Atdhe Hetemi, libër ky që përmban tërë substancën historike, politike dhe shoqërore të studentëve të Universitetit të Prishtinës në tri periudha të ndryshme. Autori në këtë vepër paraqet një trajektore historike të se si ka progresuar ideja dhe roli studentor në statusin e “Republ...

Të fundit nga Kulturë