• Prezantohet ambasadori i ri amerikan: “Kosova dhe historia e saj nuk janë të panjohura për mua”

    Ambasada amerikane në Kosovë e ka publikuar në ueb-faqen e saj videon e ambasadorit të ri në Kosovë, Jeff Hovenier, ku ai shpalos informata rreth jetës dhe karrierës së tij, por edhe për premtimet e tij për Kosovën. “Jam i përulur nga besimi që presidenti Bajden dhe sekretari Blinken ma kanë dhënë për të udhëhequr […]

Të fundit nga Politikë