• Platforma e-Transport, MIE sjell risinë për udhëtarët

    Më 16 prill, Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë prezantoi për herë të parë në Shqipëri projektin e-Transport. Nëpërmjet Platformës e-Transport, synohet menaxhimi dhe monitorimi i fluksit të udhëtarëve në linjat e transportit ndërqytetës. 93% e fluksit total të udhëtarëve në vit përdorin transportin rrugor ndërqytetës me autobus. Duke përbërë fluksin m...

Të fundit nga Politikë

  • ORCA denoncon profesorët Ardian Kastrati dhe Bujar Dugolli për plagjiaturë

  • Etna vijon spektaklin magmatik

  • “Dashuria ime, s’duhet të jetë problemi yt”

  • PD analizë 25 prillit – miraton ndryshimin e Statutit

  • Më shumë