• PINEA – xhevahiri i bregdetit, mes pishave të buta

    Pinea Resort është xhevahiri më i ri në bregdetin shqiptar. I ndodhur në zonën e Golemit, pranë Pishave te Buta, Pinea mishëron bashkimin e pishës dhe detit në një tingëllim (Pine & Sea). Kjo është risia e investimit të Pinea-s duke respektuar traditën historike të zonës. Ky resort pritet të jetë një nga asetet turistike […]

Të fundit nga Politikë