• Pesë vite që nga gjuajtja ikonike e Steph Curryt

    Pesë vite më parë, ndodhi një nga gjuajtjet më ikonike në histori të NBA. Në sezonin më të mirë në karrierën e Stephen Curryt, ai bëri diçka që nuk ishte parë ndonjëherë. Curry në 2016 ndrroi gjithë lojën e basketbollit duke shënuar më shumë tre pikësha se çdo lojtarë në histori dhe duke shënuar nga […]

Të fundit nga Sport