• Përgjigje në pyetjet më të shpeshta rreth vaksinimit

    Lul Raka dhe Arbër Shehu kanë gjetur një formë më të veçantë komunikimi me qytetarët e Republikës së Kosovës për të folur rreth temës më të popullarizuar, aktuale dhe më të frikshme jo vetëm në vend por në të gjithë Botën. Lul Raka, mikrobiolog në Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës, njëkohësisht Profesor në […]...

Të fundit nga Politikë