• Për herë të parë pas luftës, serbët mbajnë liturgji fetare, në objektin pa leje në Prishtinë

    Në objektin pa leje dhe të papërfunduar të Kishës Ortodokse serbe “Krishti Shpëtimtar”, të enjten u mbajt liturgji fetare. Në këtë objekt fetar, i cili gjendet në oborrin e Kampusit Universitar të Prishtinës, kjo është hera e parë pas luftës në Kosovë, që mbahet një liturgji fetare që nga viti 1998. “Për herë të parë […]...

Të fundit nga Politikë

  • ORCA denoncon profesorët Ardian Kastrati dhe Bujar Dugolli për plagjiaturë

  • Etna vijon spektaklin magmatik

  • “Dashuria ime, s’duhet të jetë problemi yt”

  • PD analizë 25 prillit – miraton ndryshimin e Statutit

  • Më shumë