• PDK ankohet në Kushtetuese për Ligjin e Këshillit Prokurorial

    Partia Demokratike e Kosovës, respektivisht shefi i grupit parlamentar nga radhët e kësaj partie, Abelard Tahiri, të premten e 1 korrikut ka dorëzuar në Gjykatën Kushtetuese, një draft-ankesë për Ligjin për Këshillin Prokurorial, i cili sipas tij cenon rëndë pavarësinë e gjyqësorit dhe rrjedhimisht duhet të hetohet nga Gjykata në fjalë. Ligji në fjalë, përve...

Të fundit nga Politikë