• Pandemia dhe Ukraina – Bashkë në karikaturat e artistit të ri shqiptar

    Arti është gënjeshtra që na lejon të kuptojmë të vërtetën! Qëllimi i tij, është të shpluhurosë shpirtin e gjithkujt. E imagjinueshmja, kthehet në realitet. Realiteti, në imagjinatë. Botën e kanë goditur ngjarje jo fort të pëlqyeshme si pandemia apo lufta në Ukrainë dhe për artistë si Endri Beqo, pështjellimi i narrativave, është kthyer në vetë […]...

Të fundit nga Kulturë