• Padeli, sporti më i ri në Shqipëri

    Në Shqipëri po zhvillohet një sport i ri, jo shumë i njohur për publikun vendas, padeli. Por, nëse në Shqipëri nuk njihet, në vende si Italia, Argjentina, Meksika dhe Spanja ai është shumë i popullarizuar. Padeli shpeshherë ngatërrohet me tenisin, në bazë të ngjashmërisë mes tyre. Megjithatë, dallimet janë të qarta kur vendos ta praktikosh, […]...

Të fundit nga Sport