Pajisje

Pac-Man nuk do të jetë më kurrë vonë


Pajisjet retro po rikthehen, veçanërisht bashkëpunimet me video lojëra, pajisja e fundit është një “spectacular venture” midis Bandai Namco dhe Casio. Ora e re e edicionit A100WEPC Pac-Man po i jep jetë të re orës Casio F-100.

Kjo është një mirësi retro që është e vështirë të mposhtet! Kur F-100 doli për herë të parë, ai ishte plot me karakteristika të përparuara për kohën e tij, duke përfshirë një alarm, karakteristika të kalendarit. Ribotimi i Casio, A100WEPC, mban të njëjtën ndjesi, duke përfshirë paraqitjen klasike me katër butona.

Ky version i azhurnuar gjithashtu përmban Pac-Man dhe fantazmat në fytyrën e orës dhe një logo të përqendruar të Pac-Man në fontin argëtues të lojës. Fytyra e orës ilustron ekranin e lojës ndërsa rripat e orës të përpunuara me laser me personazhet e Pac-Man. Sigurisht, ora nuk do të ishte e plotë pa paketim elegant.

Ora është planifikuar të dalë në gusht. Deklarata për shtyp e Casio ndan vetëm çmimet për Japoninë (për ¥ 12,100 ose afërsisht $ 110 USD), por gjithmonë ekziston mundësia që të mund të lëshohet globalisht.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore