• ORCA denoncon profesorët Ardian Kastrati dhe Bujar Dugolli për plagjiaturë

    Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim(ORKA), para ndërtesës së Rektorartit të Universitetit të Prishtinës, ka denoncuar dy profesorë të Universitetit të Prishtinës për plagjiaturë. Profesorët e denoncuar për vjedhje të pronës intelektuale, sipas kësaj organizate, janë Bujar Dugolli dhe Ardian Kastrati. Dibran Hoxha, përfaqësues i kësaj organizate, në nj...

Të fundit nga Politikë