Opinion

Andi Bushati

Gazetar dhe publicist

  • Andi Bushati

    Një urim për Albanian Post: T’ju kopjojnë, pa ju vjedhur

    Çdo media e re që lind është një festë më vete. Ky është një opinion i pandryshueshëm që ndaj prej më shumë se një dekadë e gjysëm, që kur në horizont...
    4min