• OKI – jashtëzakonisht i dëmshëm, përdoret jashtëzakonisht shumë

    Shumica e njerëzve përdorin qetësues kundër dhimbjeve, në baza ditore. Për barërat në formë pluhuri si “Oki” dhe “Solidamor” të cilat hyjnë ne grupin e analgjetikëve, pacientët mund të mos jenë të vetëdijshëm për seriozitetin e efekteve anësore të tyre. Shumica e këtyre barnave mund të blihen pa recetë, përmbajnë doza të lejuara ligjërisht dhe janë […...

Të fundit nga Politikë