Pajisje

Nothing Phone (1) merr përditësim Nothing OS 1.1.7 me disa përmirësime


Nothing ka lëshuar një përditësim të ri të softuerit (Nothing OS 1.1.7) për telefonin e tij të parë inteligjent me disa përmirësime, rregullime të gabimeve dhe mbështetje më të mirë për AirPods. Përditësimi i ri zë hapësirë prej rreth 80 MB.

Nothing Phone (1) të shfaqin përqindjen e baterisë së Apple AirPods. Është një veçori eksperimentale, e cila mund të aktivizohet duke shkuar te Cilësimet > Menyja e Veçorive Eksperimentale të telefonit inteligjent.

Nothing Phone (1) gets Nothing OS 1.1.7 update with several improvements, better AirPods support

Nothing OS 1.1.7 gjithashtu përmirëson rrjedhshmërinë e OS dhe cilësinë e audios kur regjistroni video.

Përveç kësaj, ai rrit nivelin e patch-it të sigurisë Android në Nothing Phone (1) deri në tetor/nëntor 2022.

Nëse nuk e keni marrë ende përditësimin Nothing OS 1.1.7, mund ta kontrolloni manualisht duke lundruar te menyja Cilësimet > Sistemi > Përditësimet e sistemit të Nothing Phone (1).

Nothing Phone (1) gets Nothing OS 1.1.7 update with several improvements, better AirPods support

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore