• Në të fshehtat e hipnozës

    Hipnoza, apo siç përmendet ndryshe në rrafshin psikologjik hipnoterapia, ka ngjallur përherë kureshtje. Bashkë me interesin e njohjes së saj, kanë qarkulluar edhe keqkuptime. Është hipnoterapistja Fleura Shkëmbi, e cila do të tregojë për Albanian Post ‘të fshehtat’ mbi hipnoterapinë dhe shpjegimin psikologjik për të. Gjithashtu do të sqarojë edhe mbi çfarë b...

Të fundit nga Politikë