Shqipëria

Në të fshehtat e hipnozës


Hipnoza, apo siç përmendet ndryshe në rrafshin psikologjik hipnoterapia, ka ngjallur përherë kureshtje.

Bashkë me interesin e njohjes së saj, kanë qarkulluar edhe keqkuptime.

Është hipnoterapistja Fleura Shkëmbi, e cila do të tregojë për Albanian Post ‘të fshehtat’ mbi hipnoterapinë dhe shpjegimin psikologjik për të.

Gjithashtu do të sqarojë edhe mbi çfarë bazash ngrihet ky koncept dhe cila është rëndësia e tij.

Këto, pa anashkaluar edhe fenomenet jo fort të këndshme që e kanë shoqëruar ndër vite.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore