• Në kujtim të Burbuqe Berishës, mbahet edicioni i 5 i Prishtina International Theater Festival

    Teatri është i vjetër sa vetë civilizimi, shumë artistë e shohin teatrin si shtëpinë e tyre të dytë, Tome Stankovski nuk është përjashtim. Në vitin 2019, Tomas fitoi edhe çmimin për aktorin më të mirë në edicionin e 3-të të Prishtina International Theater Festival dhe tani është në juri për të ndarë po të njëjtin çmim. […]...

Të fundit nga Kulturë