• Nderime, punk, trëndafila dhe pandemi – Angela Merkel i jep lamtumirën zyrtare politikës

    Në një mënyrë tërësisht tradicionale, një javë përpara se ta lerë tërësisht dhe përfundimisht jetën politike, Angela Merkel-it iu rezervua një ceremoni për largimin e saj pas 16 vjetësh nga Kancelaria gjermane. Banda frymore ushtarake, luajti për të tinguj të muzikës punk, sipas kërkesës. Pandemia, nuk e lejoi gjithsesi të kishte të pranishëm shumëkënd. Me [...

Të fundit nga Politikë