• MPJ e Kosovës “tjetër nivel” – si e shkarkuan pa asnjë arsye diplomatin Viskont Jakupi

    Prejse është emëruar ministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, kjo ministri ka qenë shpesh subjekt i lajmeve për telashe të ndryshme. Por, asnjë nga rastet e deritanishme nuk e shpërfaqë operimin kaotik brenda kësaj ministrie, si ai i shkarkimit të Viskont Jakupit, sekretarit të parë të ambasadës së Kosovës në Londër. Tortura […]...

Të fundit nga Politikë