Miratohet projektligji për “Regjistrin Kombëtar të të Dënuarve për Krime Seksuale”

Komisioni i Ligjeve ka miratuar të martën e 19 korrikut unanimisht projektligjin për krijimin e një “Regjistri Kombëtar të të Dënuarve për Krime Seksuale”. Mazhoranca dhe opozita kanë kaluar draftin për krijimin e këtij regjistri në mbledhjen e fundit të Komisionit të Ligjeve. Deputetja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Erisa Xhixho, si nismëtarja e projektligjit … Vazhdoni me leximin e Miratohet projektligji për “Regjistrin Kombëtar të të Dënuarve për Krime Seksuale”