• Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit, Veselit, Selimit dhe Krasniqit, rezultat i punës sonë

    Në maj të vitit 2022, me një mocion të përbashkët të katër ekipeve mbrojtëse, ishte kërkuar zbulimi i prejardhjes së çdo materiali që buron nga shteti serb, organet dhe institucionet e tij, në të cilin Zyra e Prokurorit të Specializuar është mbështetur, ose do të kërkojë të mbështetet, direkt ose indirekt, në procesin kundër krerëve […]...

Të fundit nga Politikë