• Midis botës së egër: Një rrugëtim me Arian Mavriqi

    Udha e tij, ka kohë që lidhet me udhët jetësore të kaq shumë gjallesave, plot prej të cilave i njohim vetëm prej shkrepjeve fotografike që ai realizon. Bota e egër dhe Arian Mavriqi prezantojnë njëri-tjetrin, në një cikël që përsëritet vazhdimisht.