• Memory: “Populli nuk blen llafe të thata”

    Kurdo që janë mbajtur zgjedhjet, qytetarët në Kosovë kanë votuar varësisht nga programi që u është paraqitur. Visar Ymeri, që dikur si kryetar i Lëvizjes Vetëvendosje ka kërkuar besimin qytetar, beson se votuesi në Kosovë është i vëmendshëm dhe analitik. Prandaj, në vazhdimësi ndëshkon veset e njëjta te politikanët edhe kur ata janë të ndryshëm. […]...

Të fundit nga Politikë