• Martin Berishaj ka raportuar në ministri – ekziston shkrimi disafaqësh

    Donika Gërvalla nuk ka dhënë shumë detaje, përveç se ka deklaruar në një konferencë për media se Martin Berishaj ka qenë për të raportuar para saj dhe gjithashtu ka dorëzuar shkrimin prej disafaqesh ku argumenton pafajësinë e tij. Prandaj, tregoj ministrja e Punëve të Jashtme të Kosovës, e kanë vendosur t’i besojnë ambasadorit të Kosovës […]...

Të fundit nga Politikë