• Manifesta 14 – festivali ndërkombëtar që provon t’ia çlirojë Prishtinës hapësirat publike

    Në Prishtinë u bë hapja zyrtare e një ndër ngjarjeve më të mëdha kulturore në Evropë, “Manifestës, Bienales Evropiane Nomade”. Festivali është falas dhe e hapur për publikun, ashtu si programi 100 ditor. Manifesta 14 shtrihet në 25 hapësira emblematike të Prishtinës dhe paraqet në to 103 pjesëmarrës prej më shumë se 30 shteteve. Edicioni […]...

Të fundit nga Politikë