• Malajzi, procesorët e Bitcoin shkatёrrohen nga policia (video)

    Policia në shtetin malajzian të Sarawak shkatërroi rreth njё mijё e 69 procesorë të Bitcoin. Pajisjet e prodhimit të kripto-monedhës, të cilat u sekuestruan në periudhën midis shkurtit dhe prillit të këtij viti, kapnin vlerën e rreth 1.25 milionё dollarëve. Sipas policisë malajziane, makineritё po furnizoheshin me energji elektrike të vjedhur. Procesorёt e m...

Të fundit nga Politikë

Më të shikuarat