Sport

Lojërat Olimpike të tifozëve olimpikë ndër dekada


Tifozët nuk lejohen në Lojërat Olimpike Tokyo 2020, për shkak të situatës së krijuar nga pandemia e COVID-19.

Shpirti dhe atmosfera olimpike, cungohen nga kjo mungesë e madhe e (jo)protagonistëve. Ndër dekada, tifozët i kanë dhënë frymë flakës olimplike, shpesh duke marrë edhe vëmendjen kryesore ndaj olimpikëve.

Një rrugëtim që nuk nevojë për koment, që prej Los Angeles-it 1932, e deri në lojërat e Rio de Janeiro-s 2016, këto janë çastet më historike të tifozëve, nën efektin Olimpik.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore