Kush ka njoftuar se do të kandidojë për president në 2024

Zgjedhjet presidenciale të vitit 2024 tashmë kanë filluar. Gara në palën republikane sigurisht që do të nxehet, me ish-presidentin Donald Trump që fillon si kryesues për nominimin e partisë së tij dhe shumë kandidatë të tjerë që presin në prapavijë, duke përfshirë guvernatorin Ron DeSantis të Florida-s dhe ish zëvendës presidentin Mike Pence. Presidenti Joe … Vazhdoni me leximin e Kush ka njoftuar se do të kandidojë për president në 2024