• Kusari-Lila e arsyeton Hajdarin për mosdeklarimin e pasurisë: Ka qenë vonesë prej tri ditësh

    Shefja e grupit të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila, pas deklaratës së deputetit të Partisë Demokratike të Kosovës, Ferat Shala, ka thënë se nuk është personi i duhur i cili mund të flas për keqmenaxhime në një ministri. Sipas Kusarit-Lilës, gjatë qeverisjes së Partisë Demokratike të Kosovës dhe Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (PAN), rezervat shte...

Të fundit nga Politikë