• Kurti: Ushtria e Kosovës s’ka qenë kurrë më e fuqishme dhe më e gatshme

    Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, gjatë fjalimit në prag të parakalimit të Forcës së Sigurisë (FSK) për nder të 25-vjetorit të çlirimit, deklaroi se ushtria e Kosovës nuk ka qenë kurrë më e madhe, më e armatosur dhe më e përgatitur sesa sot, derisa përmedi rekrutët e rinj e sistemet e reja. “Parakalimi juaj sot […]

Të fundit nga Politikë