• Kurti ndryshe nga Vetëvendosje: “Për 20 vjet nga viktima jemi kthyer në fanar të demokracisë” – kush mendon ndryshe i bë...

    Kosova është një storie suksesi për të cilën duhet të dëgjoja e gjithë bota dhe nga një viktimë e konfliktit është kthyer në një lider të demokracisë në vetëm 20 vjet, ka thënë kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, kur me 19 maj pati folur si i ftuar në “Atlantic Council”. “Nga një viktimë e konfliktit […]

Të fundit nga Politikë

Më të shikuarat