• “Kur të nis prokuroria të merret me ty, do të harrohet rasti i Martin Berishajt”, për çka e kishte fjalën Hajdar Beqaj k...

    Në seancën e thirrur nga Grupi Parlamentar i PDK-së për hartimin e një rezolute në të cilën përfshihen shkeljet e ministres së Industrisë, Ndërmarrësisë e Tregtisë, Rozeta Hajdari, e më pas të kërkohet shkarkimi i saj, deputeti Hajdar Beqa adresoi akuza të rënda dhe të drejtpërdrejta për të, ani pse shumë prej tyre i la […]

Të fundit nga Politikë