• Ku pritet të jetë misioni i ardhshëm ushtarak i pjesëtarëve të FSK-së?

    Misionin e parë ndërkombëtar krahë forcave amerikane e përfunduan me sukses në Kuvajt. Tani destinacion i pjesëtarëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës do jetë një shtet tjetër. Por, sipas Shefit për Komunikim Strategjik në Ministrinë e Mbrojtjes dhe kolonel Sefer Isufit, kësaj herë në Evropë. Ndryshe Ministria e Mbrojtës, ka hapur konkurs për pranimin [&hell...

Të fundit nga Politikë