• “Ktheni abonetë, rrisni cilësinë”

    Me një vendim të Këshillit Bashkiak, abonetë e përgjithshme për transportin publik në Tiranë janë hequr që nga 1 qershori 2021, për një afat kohor prej 3-muajsh. Ky projektvendim vjen me justifikimin e strukturimit të shërbimit të transportit publik dhe si një lloj ndihmese për kompanitë e përfshira në këtë sipërmarrje, në mënyrë që të […]...

Të fundit nga Politikë