• Ukrainë-Rusi dhe rrënjët e konfliktit

    Tensionet midis Ukrainës dhe Rusisë kanë prekur majat. Edhe nëse llogarisim të gjitha konfliktet e mëparshme ndër vite. Trupat ruse të grumbulluara pranë kufijve të dy vendeve po nxit frikën se Moska mund të nisë një pushtim të mundshëm. Aq sa detyroi diplomacinë britanike dhe amerikane të largonin personelin nga ambasadat e tyre në Kiev. […]...

Të fundit nga Politikë