• Kjo është rezoluta që propozon Kurti – “Qeveria të ndërmarrë të gjitha veprimet, mos ta lejojë cenimin e sovranitetit”...

    Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka lexuar pikat e Rezolutës të cilën u ka kërkuar deputetëve të Kuvendit të Kosovës që ta votojnë për të treguar se në kundërshtim të mbajtjes së referendumit të Serbisë në Kosovë, janë të gjithë bashkë. Një nga pikat e rezolutës ka të bëjë me të drejtën dhe obligimin që […]

Të fundit nga Politikë