• KFConsole, videolojëra dhe ushqim në një pajisje

    Gjigandi botëror i ushqimit të shpejtë, KFC, ka hedhur në treg një konsolë të re, e cila është e pajisur me një “dhomë” që mban ushqimin tuaj të ngrohtë gjatë kohës që luani. The future of gaming is here. Introducing the KFConsole. #PowerYourHunger pic.twitter.com/ssUrX41Ab1 — KFC Gaming (@kfcgaming) June 12, 2020 KFConsole është pjesë e […]...

Të fundit nga Teknologji

  • Teknologjia dhe arti, të bashkë-ekspozuara

  • Çka janë sulmet kibernetike dhe si të mbrohemi prej tyre?

  • Fëmijët që e “bojnë vetë” të ardhmen