• Katër kompanitë që ia kanë “pështjellur kabllot” njëra-tjetrës

    Gypat e Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina”, të “Termokosit”, “Postës së Kosovës” dhe “KEDS”-it janë përziera duke shkaktuar probleme shumë të mëdha. Ushtruesi i Detyrës së Kryeshefit të Kompanisë Rajonale te Ujësjellësit “Prishtina”, Sokol Xhafa, thotë se problemin kryesor e ka me vendos...

Të fundit nga Politikë