• “Jo vetëm liri ekonomike, por edhe liri lëvizjeje në BE”

    Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka mbajtur fjalën e tij pas Samitit të Ballkanit Perëndimor, së bashku me Komisionerin Evropian për Zgjerim dhe Fqinjësi të Mirë, Oliver Varhelyi, ku pikat kulmore kanë qenë dy: liri ekonomike nëpërmjet Schengen-it ballkanik dhe liri lëvizjeje falë pasaportës së gjelbër të vaksinimit. Kështu, një kërkesë zyrtare për vende...

Të fundit nga Politikë

  • ORCA denoncon profesorët Ardian Kastrati dhe Bujar Dugolli për plagjiaturë

  • Etna vijon spektaklin magmatik

  • “Dashuria ime, s’duhet të jetë problemi yt”

  • PD analizë 25 prillit – miraton ndryshimin e Statutit

  • Më shumë