• Italianët kthehen në shtëpi, si kampionë të Evropës

    Ata janë kampionët e rinj të Evropës dhe trofeun e kanë sjellë në shtëpinë e tyre. Ekipi kombëtar i Italisë, është rikthyer në atdhe në orët e para të mëngjesit, nën festën e shfrenuar të tifozëve, të cilët tejmbushën segmentin rrugor drejt aeroportit dhe hyrjen përpara hotelit ku do të qëndronin heronjtë e kaltër. Me […]

Të fundit nga Sport