• Intervistë – Lulzim Emini, kryetar i Shoqatës së Anesteziologëve: Rritni pagat, rritini shumëfishë dhe shpejt – ndryshe ...

    Kosova vazhdon të përballet tash e sa vite me mungesë të anesteziologëve. Por, kohëve të fundit është theksuar akoma më shumë nevoja për rritjen e tyre në institucionet shëndetësore. Sipas disa të dhënave, numri i anesteziologëve në Kosovë është 5 anesteziologë për 100 mijë banorë. Ndërkaq në vendet e rajonit është dyfish më i madh, […]...

Të fundit nga Politikë

  • Trump sulmohet gjatë një tubimi, dëgjohen të shtëna dhe shihet gjak në ftyrën e ish-presidentit amerikan

  • Sveçla: Toleranca ndaj kriminaliteteve si fajdeja e haraçi ka përfunduar

  • Aksion i policisë kundër fajdexhinjëve, prangosen dy persona

  • Prokuroria nis hetimet ndaj profesorit Xhevat Krasniqi

  • Më shumë