• Intervistë e zv.Ministres së Drejtësisë për AP: Për Vettingun kemi shqetësimin e njëjtë si BE-ja

    Njëri nga premtimet kryesore të Qeverisë Kurti, nuk po përkrahet nga Bashkimi Evropian, Vettingu. Në Raportin e Progresit për Kosovën, Komisioni Evropian ka kritikuar nismën e ekzekutivit kosovar për vetting të plotë dhe të menjëhershëm. Në anën tjetër, zëvendësministrja e Drejtësisë, Nita Shala, thotë se shqetësimin e Komisionit Evropian për Vetting të njëh...

Të fundit nga Politikë