• Indonezi, të gjithë bashkë për një qëllim

    Banorët e shumë fshatrave indoneziane kanë vlerësuar dëmet pas përmbytjeve të fundjavës në rrethin Adonara të East Flores. Qindra policë, ushtarë dhe banorë gërmuan nëpër mbeturinat me duar të zhveshura, lopata në kërkim të të varrosurve. Përpjekje këto që po pengoheshin nga shiu i madh. Mbeturinat po pastroheshin duke përdorur eskavatorë dhe njerëzit po pun...