• “I kemi pagat e ulëta, s’kemi nxemje qe 20 vjet”, protestojnë punëtorët e KEK-ut

    Nën organizmin e Shoqatës Sindikale të Sigurimit Fizik të Korporatës Energjetike të Kosovës, dhjetëra punëtorë të KEK-ut kanë protestuar duke kërkuar rritje të pagave. Njëri nga ta ishte edhe Ekrem Gërvalla, i cili mori pjesë në protestë këtë të martë dhe tha për Albanian Post se kushtet e punëtorëve janë shumë të këqija. “Rrogat i […]...

Të fundit nga Politikë