• “I hapet rruga apetiteve të Serbisë dhe Bullgarisë” – Ahmeti flet për ndërhyrjen e Kurtit në zgjedhjet e Maqedonisë së V...

    Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka dalur në mbështetje të plotë për opozitën shqiptare në Maqedoni të Veriut, madje bashkimi i tyre u arrit pas një takimi që patën në Prishtinë me kreun e ekzekutivit kosovar. Por, ndërhyrja e kryeministrit Kurti në zgjedhjet në Maqedoni të Veriut, që do të mbahen më 8 maj, nuk […]

Të fundit nga Politikë