• Humbi në majën e Jezercës, turisti bullgar gjendet i pajetë pas disa orëve kërkime

    Turisti bullgar gjendet i pajetë pas disa orëve kërkime i cili humbi në majën e Jezercës. Agjencia e Mbrojtjes Civile thotë se pas marrjes së njoftimit, të gjitha strukturat operacionale të Mbrojtjes Civile, në nivel vendor dhe qendror janë angazhuar menjëherë. “Helikopteri Cougar i Forcave të Armatosura është ngritur në ajër, duke marrë me vete […]...

Të fundit nga Politikë