• Kosovë: Mbahet gara e parë e çiklizmit “DOWNHILL” Race në Shtime – marrin pjesë 40 çiklistë

    Mbi 40 çiklistë kanë marrë pjesë në garën e çiklizmit në fshatin Mollopoc të Shtimes, e cila u organizua për herë të parë nga klubi i çiklizmit Vjosa nga ky qytet dhe Federata e Çiklizmit e Kosovës. Pas gati tri orëve gara në një terren të rrëshqitshëm dhe plotë adrenalinë, fitues doli garuesi nga klubi […]

Të fundit nga Sport

  • Rrugëtimi i Distrias drejt të artës olimpike

  • Ari i Distrias bashkon politikën shqiptare në urime

  • E Arta e Kosovës

  • Fernando Alonso kthen ditët prapa

  • Më shumë